FOTO. Donații pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița! Crucea Roșie Caraș-Severin, un partener de nădejde

În decurs de doar câteva zile, Crucea Roșie Caraș-Severin a donat mai multe bunuri atât de utile pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița. Articole de mobilier, echipamente pentru personalul medical, dar și multe altele au ajuns la unitatea medicală tocmai din Elveția.

Vineri, 26 februarie, și luni, 1 martie, Spitalul Județean de Urgență Reșița a primit tiruri întregi de ajutoare de la Osteuropahilfe, cea mai mare asociație umanitară din Elveția, totul prin intermediul Crucii Roșii Caraș-Severin. Printre bunurile care au intrat în posesia spitalului reșițean și care implicit vor ajuta pacienții internați aici se numără: dulapuri, etajere, fișiere, scaune, noptiere, paturi cu telecomandă, saltele, mese chirurgicale și echipamente vestimentare medicale.

leader board 728 x 90 px

„Donaţia primită de către Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa este mai mult decât binevenită, în contextul în care, în următoarele două, trei săptămâni, la Staţionarul III vor începe lucrări de amenajare şi igienizare, atât în ceea ce priveşte reabilitarea reţelei de oxigen, cât şi în ceea ce priveşte igienizarea spaţiilor interioare (vopsit şi zugrăvit)”, transmite conducerea spitalului, care a ținut să mulțumească partenerilor de la Crucea Roșie Caraș-Severin, dar și asociației din Elveția pentru sprijinul acordat.