Echipa „Vă ajutăm din Timișoara” a ajuns la aproape 200 de voluntari! „Puteți apela cu încredere la noi”

„Vă ajutăm din Timișoara” a adunat aproape 200 de voluntari, iar orașul de pe Bega s-a alăturat localităților care au pornit inițiative similare. Totul, pentru a oferi sprijin cetățenilor și autorităților în gestionarea situației generate de pandemie.

În cadrul proiectului este pus la dispoziție numărul de telefon 0356 406 517 la care pot suna persoanele cu grad ridicat de vulnerabilitate. Cei aproape 200 de voluntari sunt pregătiți să vină în sprijinul acestor oameni care trebuie feriți de multiple deplasări. Transportul alimentelor sau al medicamentelor este gratuit, iar solicitantul trebuie să plătească doar contravaloarea bunurilor.

„A trecut o lună de zile de când a pornit dispeceratul «Vă ajutăm din Timișoara». De atunci, dragi prieteni, am primit 95 de cazuri. Noi vă așteptăm la capătul firului și suntem aici pentru a ajuta grupurile vulnerabile în lupta COVID-19. Apelați cu încredere la noi. Suntem mulți și dorim să ajutăm cât mai multe persoane”, a transmis Raluca Ardelean, membru în echipă.

„Vă ajutăm din Timișoara” s-a format în colaborare cu grupul „Vă ajutăm din Cluj” și reunește mai mulți cetățeni activi din organizații implicate civic din orașul de pe Bega: Federația Inițiativa Timișoara, Look Inside și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.