Echipa Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Județean Caraș-Severin este cea mai tânără din competiția electorală și este formată din oameni care și-au propus să schimbe cursul județului după 30 de ani decădere.
Andrei Plujar provine dintr-o familie ancorată în viața civică și culturală a judeţului cu rădăcini în vechea Reșița Română. S-a format la Colegiul Național „Traian Lalescu” din Reșița, mai apoi la Universitatea Politehnica din Timișoara, specializarea Management în producție și transporturi, și are un master în Administrarea Afacerilor. Viaţa lui se împarte între oraş şi sat. La Reșița managerieză de 10 ani o firmă de resurse umane, în același timp este atașat de mediul rural cărășan, unde investește timp și energie în domeniul zootehnic la Ticvaniu Mare.
Dragoș Curelea este licențiat în Știinta mediului, are și un masterat în Schimbări climatice și dezvoltare regională. A fost cercetător de gradul 3 în Institutul Național Cercetare Dezvoltare pentru Metale și Resurse Radioactive. Din 2010 a revenit în Banat și se ocupă de afacerea familiei, o pensiune turistică. Dragoș își dorește o administrație transparentă bazată pe meritocrație la Caransebeș și în județ.
Claudiu Rusu este din Reșița, licențiat în Informatică și absolvent al unui masterat în cadrul Universității Eftimie Murgu. În primii 10 ani a activat în vânzări auto la concesionarul Dacia-Renault, apoi 6 ani ca programator într-un departament de proiectare. De 2 ani este antreprenor. Claudiu e hotărât să demonstreze că se poate face o altfel de politică, cu rezultate bune pentru județul nostru.
Doina-Rahela Vrăjitor este de 20 de ani cadru didactic în orașul Moldova Nouă. Este implicată în mai multe acțiuni civice. În anul 2007 a înființat Asociația Curcubeul Moldova Nouă și a implementat mai multe proiecte transfrontaliere. Doina își dorește transparență, investiții în învățământ și măsuri reale de protecție socială.
Lucian Dragan Cocar este licențiat în Relații economice internaționale, deține și un masterat în Management și marketing în afaceri. Din 2007 lucrează în cadrul fondului național de garantare de credite pentru IMM-uri. Se ocupă de activitatea fondului în județele Caraș-Severin, Timiș și Arad. Dragan își dorește debirocratizare, transparență și absorbție de fonduri europene și guvernamentale.
Bogdan Silvășan este licențiat în Științe economice, deține și un masterat în Ingineria și protecția mediului. Între anii 2009-2014 a lucrat la Aquatim S.A. Între 2015-2019 a locuit în Germania. Bogdan își dorește debirocratizare, transparență, iar prioritară pentru el este educația.
Alexandra Gavrilă este absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Istorie, cu specializare în Comunismul din România, în prezent fiind profesoară în Caransebeș. Alexandra își dorește o administrație transparentă și modernă pentru Caraș-Severin, din care să facă parte oameni onești.
Dănilă Drăghici este licențiat în Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Din 1983 a fost învățător la mai multe unități școlare din județul nostru. În prezent profesează la școala gimnazială „Traian Lalescu” Cornea-structura Cuptoare. Dănilă își dorește atragerea de mai mulți investitori și atragerea de fonduri europene.
(E)