„Locul doctorului Paul Purea este mai departe decât sala Consiliului Județean Caraș-Severin”

Medicul chirurg Paul Purea, cel care a activat timp de 4 ani în Consiliul Județean Caraș-Severin ca reprezentant al Partidului Mișcarea Populară, nu se mai regăsește pe lista de acum, aferentă mandatului 2020-2024. Asta pentru că pregătirea și experiența lui îl recomandă pentru o funcție mult mai înaltă. 

S-ar fi descurcat excelent dacă ar fi fost în postura de a lua decizii acum, în contextul pandemiei de coronavirus. Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îl vede pe colegul său potrivit chiar pentru funcția de ministru al Sănătății, inclusiv în această perioadă de stare de alertă. „În această situație de alertă, ar fi gestionat mai bine situația de la Ministerul Sănătății decât actualul ministru. Doctorul nu are nicio farmacie la care să vândă măști supraevaluate fără bon fiscal”, spune Ionuț Popovici, făcând aluzie la farmacia soției lui Nelu Tătaru, care în plină stare de urgență vindea măștile de protecție la suprapreț, fără să ofere bon fiscal clienților.

Tocmai prin prisma pregătirii alese și a calității sale umane, Paul Purea merită mult mai mult decât un scaun în Consiliul Județean, spune Ionuț Popovici, însă asta nu înseamnă că medicul chirurg nu mai face parte din echipă. „Este, a fost și va fi în echipa noastră, numai că, sincer, are o pregătire aleasă și o carieră ireproșabilă. Locul lui e mai departe decât sala Consiliului Județean. Dacă vom avea posibilitatea să-l propulsăm, o vom face. Nu am avut emoții niciodată cu el în Consiliu”, a mai spus Ionuț Popovici despre colegul său, Paul Purea.