Echipa „Ghinionistul” revine în Caraș-Severin! Cine-s norocoșii care se vor întâlni cu actorii din cel mai așteptat film românesc al anului?

po 1000x100px (3)

Cărășenii se pot considera norocoși să vadă „Ghinionistul” cu echipa de filmare în sală. Din nou! De această dată, în alte două orașe. Cei care au creat poate cel mai important eveniment din acest an în Caraș-Severin, în frunte cu regizorul Iura Luncașu, revin în județ pentru o nouă întâlnire cu publicul.

În 24 noiembrie, reșițenii s-au bucurat de premiera de gală a filmului pe care Iura Luncașu l-a creat în Caraș-Severin. „Ghinionistul” i-a adus în județ pe Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Levent Sali, Augustin Viziru, Virgil Ianțu, Vlad Logigan și Sânziana Tarța. Pentru mulți dintre ei, filmările pentru „Ghinionistul” au coincis cu prima vizită în județul Caraș-Severin și implicit la Reșița.

CITEȘTE ȘI: Actorii din „Ghinionistul”, fascinați de oamenii și locurile din Caraș-Severin. „Reșița trebuie să devină un platou de filmare!” [FOTO/VIDEO]

O parte din echipă revine în județ luni, 11 decembrie. De această dată, la cinematografele din Oravița (ora 18.00) și Caransebeș (ora 20.00). „Calitatea oamenilor din zonă este cea mai importantă. Nu avem cum să nu revenim în Caraș-Severin cu fiecare ocazie. Așa că ne vedem luni la Oravița și la Caransebeș. Până atunci, mergeți la «Ghinionistul», care rulează din această săptămână în toate cinematografele din Caraș-Severin și din țară, n-aveți cum să regretați”, transmite regizorul Iura Luncașu, prin intermediul Express de Banat.

1000x100 casa brutarului

La Cinematograful Dacia din Reșița, peste 2.000 de oameni au văzut deja „Ghinionistul”. „Ce a ieșit la Reșița e de vis! E chiar ca în vis!”, ne-a mai spus Iura Luncașu.

CITEȘTE ȘI: „Ghinionistul” a depășit toate recordurile la Reșița! Peste 2.000 de spectatori în 5 zile de difuzare! [FOTO/VIDEO]