Actorii din „Ghinionistul”, fascinați de oamenii și locurile din Caraș-Severin. „Reșița trebuie să devină un platou de filmare!” [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (4)

Zâmbete, emoții, felicitări, mulțumiri și multe fotografii. Așa se poate rezuma seara în care „Ghinionistul” și-a arătat fața pentru publicul din Reșița. Sute de oameni i-au mulțumit lui Iura Luncașu și echipei sale pentru proiectul datorită căruia județul Caraș-Severin se poate numi norocos.

Seara de 24 noiembrie a fost pentru Reșița o seară cum de puține ori a mai găzduit. Premiera de gală a filmului „Ghinionistul” va rămâne în amintirea multora ca evenimentul prin care județul Caraș-Severin a fost cu adevărat apreciat de capitală. Și asta pentru că actori ai momentului, vedete care apar numai la televiziunile naționale, le-au mulțumit cărășenilor pentru calitatea umană de care au dat dovadă. Ba mai mult, maestrul Radu Gabriel ne-a declarat că „Reșița trebuie să devină un platou de filmare!”.

YouTube video

„Sunt copleșit de ce se întâmplă aici”, a mărturisit Iura Luncașu pe scena Cinematografului Dacia, în fața unei săli arhipline. Ropotele de aplauze și aprecierea publicului prezent la premiera de gală au făcut ca emoțiile „nu neapărat constructive”, cum le cataloga Iura cu o săptămână în urmă, să dispară complet și să fie înlocuite de satisfacția unui creator împlinit.

YouTube video

„Ghinionistul” este un film savuros, care merită văzut și care demonstrează că atunci când vrei ceva cu adevărat, se poate, indiferent câte piedici întâmpini pe drum. În plus, peisajele surprinse în Reșița și nu numai, atât ziua, cât și noaptea, oferă spectatorului cărășean o altă perspectivă asupra locurilor deja cunoscute. Nici muzica nu e mai prejos, așa că totul se îmbină perfect, astfel încât „Ghinionistul” îl transformă pe privitor într-un norocos.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157690037328205″]