„Ghinionistul” a depășit toate recordurile la Reșița! Peste 2.000 de spectatori în 5 zile de difuzare! [FOTO/VIDEO]

po 1000x100px (3)

„Ghinionistul” s-a dovedit clar a fi cel mai așteptat film românesc al anului. Peste 2.000 de spectatori au văzut deja filmul la Cinematograful Dacia în doar 5 zile de difuzare, ceea ce reprezintă un record absolut pentru instituția reșițeană.

A avut premiera de gală în 24 noiembrie, atunci când la Reșița au venit protagoniștii celei mai noi producții semnate de Iura Luncașu. Cele două proiecții de atunci au fost difuzate cu casa închisă, ceea ce înseamnă circa 800 de spectatori. Au urmat apoi 4 zile în care cel mai așteptat film românesc al anului a rulat din nou la Cinematograful Dacia. De fiecare dată, sala a fost plină, numărul total de spectatori depășind deja 2.000.

YouTube video

„A fost cel mai bun debut al unui film de când am redeschis cinematograful, adică din anul 2015. Au mai fost filme pe care le-am rulat cu foarte mulți spectatori, cum ar fi «Furios și iute» sau «Umbrele lui Grey», dar «Ghinionistul» este peste așteptările noastre. Avem încredere că va rula foarte bine și în alte cinematografe din țară”, ne-a declarat Laurențiu Plestici, șef birou.

1000x200 dacus 02

Filmul va ajunge în toate cinematografele din Caraș-Seveirn în această săptămână. La Reșița va rula începând de miercuri, iar biletele s-au pus deja în vânzare, prețul fiind de 20 de lei. „Avem așteptări mari și în această săptămână, mai ales că acum am avut un weekend prelungit, în care poate unii cărășeni și-au luat o vacanță. Sperăm că vin și școlile, liceele la film”, ne-a mai spus Laurențiu Plestici.

Rămâi pe Express de Banat! „Ghinionistul” pregătește noi surprize pentru spectatorii din Caraș-Severin!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157688033304312″]

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px