Echipă completă la Consiliul Local Reșița!

După aproape cinci luni de zile, astăzi a fost aprobat și mandatul de consilier local al candidatului PDL, Remus Marta. Astfel, Consiliul Local Reșița funcționează acum în formulă completă. Nu același lucru se poate spune despre echipa care conduce orașul.

După lungi dispute în cadrul Partidului Democrat Liberal, se pare că aceștia au ajuns, într-un final, la un acord comun în ceea ce privește calitatea de consilier local a lui Remus Marta. Imediat după alegeri, din cauza unor neînțelegeri dintre membrii PDL, comisia de validare nu a acceptat mandatul democrat-liberalului Marta.

În cadrul plenului de astăzi, PDL a reușit să își reîntregească echipa de consilieri locali care vor decide viitorul orașului Reșița alături de ceilalți aleși.

”Comisia a studiat dosarul și a votat în unanimitate ca Remus Marta să fie consilier local cu drepturi depline în Consiliul Local Reșița”, a declarat Dumitru Secășan, în calitate de reprezentant al Comisiei de Validare din cadrul Consiliului Local Reșița.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Dacă situația consilierilor locali a fost clarificată astăzi prin această validare, situația viceprimarilor Reșiței rămâne în continuare incertă. Avem un singur viceprimar, pe Ioan Crina, deși organigrama prevede doi. Cel de-al doilea va fi, cel mai probabil, ales la una dintre următoarele ședințe ale forului local.

”Vom vedea în ce măsură este oportună alegerea, pentru că activitatea administrației se desfășoară în condiții bune și putem vorbi în acest moment și de o economie din punct de vedere financiar, dar cred că în perioada următoare vom analiza foarte serios și această posibilă oportunitate și solicitare din partea unora, de a alege un al doilea viceprimar”, a declarat pentru ”Express de Banat” Mihai Stepanescu, primarul Municipiului Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro

Comments

  1. Guardia Rosso Nera says:

    Sustineti echipa locala !

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/