E weekend, deci e Iulius Town! Cu ce surprize vine centrul viu din mijlocul orașului

Activitățile de weekend au început, iar ca în fiecare săptămână, Iulius Town Timișoara propune un program specific. În această săptămână, centrul comercial și-a bifat următoarele repere: Ziua Îndrăgostiților, teatru pentru copii și târguri tematice. Iată programul!

Din 9 februarie în zona Food Cort reîncep spectacolele de marionete, evenimente ce se vor desfășura în fiecare duminică, între orele 11.30-13:00. Ca tematică, vor fi puse în scenă basmele copilăriei. În această săptămână, „Ursul păcălit de vulpe” va debuta pentru copii, într-un spectacol cu mult haz, dar și cu multe învățături. Pentru a le face ziua mai bună și mai plină celor mici, personajele animate preferate îi așteaptă în mall de sămbătă și până duminică, de la ora 16.00 la 18.00.

„Trenulețul Distracției” este pe roți și în această săptămână la Iulius Town. Trenulețul se pune în mișcare în fiecare zi, la etajul Iulius Mall, de luni până vineri între orele 15.00 – 20.00, iar în weekend și în intervalul orar 10.00 – 22.00, cu o pauză de o oră între 15.00-16.00.

Cât despre târgurile tematice, în acest weekend au loc Târgul de bijuterii și accesorii fashion și Târgul de produse naturale și handmade. Artizanii vă așteaptă cu eșarfe, coliere realizate manual, papione personalizate și multe alte obiecte care vor fi expuse în cadrul târgului. Pentru iubitorii de natură și de produse BIO, expozanții le-au pregătit daruri sub formă de cadou, din miere, ceaiuri aromate și siropuri naturale! Târgurile se desfățoara împreună, de vineri până duminică, la demisolul Iulius Mall, în zona Atrium. Cele două târguri vor avea produse speciale destinate Zilei Îndrăgostiților!

Deci… cum arată planurile tale de weekend?