(E) Valeria Schelean: ,,E important să fii printre oameni!”

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se află pe ultima sută de metri. Echipa PDL Caraș-Severin duce, de aproape trei săptămâni, o muncă din casă în casă, în fiecare zonă, în fiecare localitate.

,,Suntem pe baricade și, da, vrem să ducem Europa în fiecare casă, așa cum spune și sloganul nostru. Sunt alături de echipa mea, de echipa PDL din județul nostru, o echipă tânără, curajoasă, dinamică și mai ales responsabilă. E important să fii printre oameni, să le explici corect miza acestor alegeri” , ne-a declarat președintele PDL Caraș Severin, Valeria Schelean.

pdl caras-severin pdl

,,Există o diferență uriașă între oamenii propuși de PDL și candidații altor partide. PDL vine cu profesioniști și, foarte important, un cărășean, Ilie Buzescu, un om realizat profesional, care, chiar dacă nu se află pe un loc eligibil, este implicat sută la sută în efortul pe care-l depunem împreună. Pe listele celorlalte partide candidează neveste, rude și prieteni, oameni care nu s-au evidențiat cu niciun proiect în folosul cetățenilor, ceea ce nu o să vedeţi niciodată la PDL! Noi nu trimitem oameni în concediu la Bruxelles, noi trimitem oameni care să muncească pentru România!

România are nevoie de profesioniști, oameni puternici și implicați în Parlamentul European. Nu vreau să vă spun, decât foarte pe scurt, câte ceva despre candidații noștri:

Theodor STOLOJAN: s-a impus la nivel european în combaterea evaziunii și a fraudei. A contribuit decisiv la elaborarea legislaţiei europene care să prevină o nouă criză economică.

Monica MACOVEI: este cel mai eficient europarlamentar român! Are 40 de legi votate de întreg Parlamentul European, mai mult decât toţi cei 16 europarlamentari ai PSD şi PNL la un loc. Monica Macovei a elaborat Directiva privind confiscarea averilor ascunse de infractori pe numele acoliţilor.

Marian Jean MARINESCU: a fost desemnat europarlamentarul român cu cea mai bună activitate şi a primit titlul de ,,Europarlamentarul anului 2014” la categoria ,,cercetare şi inovare”. A contribuit hotărâtor în extinderea perioadei acordate României pentru a folosi fondurile europene, ceea ce aduce proiecte noi, locuri de muncă şi dezvoltare locală”, a mai spus deputatul PDL.

schelean1 schelean

,,Toate acestea sunt cele mai bune motive ca, în 25 mai, cărășenii să dea sprijinul listei PDL, care este o listă de profesioniști, nu una de familie!”, conchide Valeria Schelean.