(E) Altfel de campanie: în blugi și în mișcare!

untitled design set 970x90 px

Tinerii în blugi sunt hotărâți să cucerească astăzi, în Caravana Schimbării, locuitorii din zona Caransebeș și Oțelu Roșu. Cu zâmbetul pe buze și un optimism ieșit din comun, membrii PMP le transmit locuitorilor mesaje pozitive și le povestesc, cu prilejul fiecărei opriri, planurile viitorilor europarlamentari PMP la Bruxelles.

Candidații PMP sau ai Partidului în blugi, așa cum își mai spun membrii săi, pentru alegerile din 25 mai sunt: Cristian Preda, europarlamentar al României din 2009 și reprezentant în Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European, Siegfried Mureșan, consilier politic principal pe probleme economice și sociale al Partidului Popular European, Teodor Baconschi, diplomat de carieră și fost ministru de Externe, Ruxandra Dragomir, remarcată pentru performanțe deosebite în domeniul sportiv, și Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644695418334″]

,,Candidații noștri sunt tineri, cu studii solide și lucrări neplagiate, cu experiență publică și rezultate în mediul universitar, administrativ și internațional. Oameni serioși, care vor și pot să lase lucruri trainice în urma lor. Într-un cuvânt, vă propunem o listă fără neveste și rude de lideri politici”, a declarat Viorel Blajovan, președintele PMP Caraș-Severin.

Aseară, seria deplasărilor s-a încheiat la Anina, iar finele acestei săptămâni este rezervat municipiului reședință de județ și localităților învecinate. Întâmpină-i în blugi pe tinerii în blugi și află că mișcarea face schimbarea!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/