(E) Traian Băsescu: Exclud orice guvernare cu PSD şi ALDE! Poate Alina Gorghiu se mai gândește!

Primit într-o Casă de Cultură arhiplină, președintele PMP, Traian Băsescu, a anunțat că în mod cert Partidul Mișcarea Populară va intra în Parlament, că va contribui la formarea Guvernului și a exclus orice fel colaborare cu PSD și ALDE!

Deputatul Ion Tabugan, președintele PMP Caraș-Severin, singurul candidat din județ sută la sută bănățean, l-a prezentat în fața a peste 1.000 de oameni pe „viitorul prim-ministru al României”, omul cel mai potrivit să conducă viitorul guvern. Tabugan a demonstrat încă o dată că este un lider adevărat, că absorbția UNPR-ului de către PMP s-a făcut în condiții excelente și că PMP este astăzi o singură entitate, pe care românii o vor în Parlament. Tabugan i-a prezentat pe toți candidații PMP Caraș-Severin la alegerile parlamentare din 11 decembrie, dar cel mai important a fost mesajul președintelui Băsescu, care a primit ropote de aplauze.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=772157675772299931&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

„Vrem să fim la guvernare, dar nu în orice condiţii şi nu cu oricine. Exclud orice guvernare cu PSD şi cu ALDE. Dacă doamna Gorghiu se va răzgândi şi pe data de 12 decembrie constată că nu poate guverna fără PMP, sigur o să ne caute, iar atunci o să îi spunem şi exigenţele noastre, şi anume, funcţia de prim-ministru. Fără această condiţie nu ne putem încurca cu unii care s-au dovedit neputincioşi”, le-a spus Traian Băsescu oamenilor din sală.

Revenind la candidați, lista de la Senat este deschisă de Aurel Marinescu, urmat de Ioan Olariu, Ilie Buzescu şi Iuliana Mariana Floriana Cască. La Camera Deputaţilor, PMP mizează pe actualul deputat Ion Tabugan, pe Ionuţ Popovici, Ion Pârvu, Liviu Cristian Mircu, Ion Dorin Turău, Ana Vlădulescu şi Tudor Deaconu.