(E) S-au întors în România datorită omului care a reinventat Caransebeșul: Marcel Vela!

O familie de tineri caransebeșeni a renunțat la Italia și s-a întors acasă, încurajată fiind de direcția înspre care orașul a fost îndreptat de fostul primar Marcel Vela, actualmente candidat pentru un loc în Senatul României din partea PNL Caraș-Severin.

„Acum câțiva ani am părăsit România, sătul de politicienii care, de la prăbușirea comunismului nu au făcut altceva decât să vândă și să fure țara”, și-a început destăinuirea Andrei Suru.
Faptul că azi este din nou acasă, în Caransebeșul natal, spune în continuare Andrei, se datorează omului care a reinventat orașul: Ion Marcel Vela. „Atunci când toți spuneau că nu se poate, a dovedit contrariul, creând la Caransebeș mii de locuri de muncă, aducând în acest fel rata șomajului la zero, în ciuda faptului că județul a continuat să rămână sărac! Acum, Ion Marcel Vela candidează pentru Senatul României, din partea Partidului Național Liberal. Îl susțin din toată inima și vă îndemn s-o faceți și voi, acordându-i votul pe 11 decembrie 2016, pentru ca România să poată merge ÎNAINTE!”, a mai spus Andrei Suru.