[FOTO/VIDEO] Incendiu la o pensiune din Sasca Montană [UPDATE]

Un puternic incendiu a izbucnit, cu puţin înainte de ora 14, la pensiunea Rocker`s Inn din Sasca Montană, cel mai probabil la o anexă a acesteia, şi nu la clădirea de locuit.

Pompierii militari sunt la faţa locului şi acţionează împreună cu pompierii voluntari ai Primăriei Sasca Montană, prioritară fiind evacuarea turiştilor şi a angajaţilor, precum şi localizarea incendiului, pentru ca acesta să nu se mai poată extinde.

Potrivit dispeceratului ISU „Semenic”, incendiul va fi stins în scurt timp şi nu sunt persoane rănite sau care să aibă nevoie de intervenţie medicală, ci doar pagube materiale. După lichidarea incendiului, pompierii vor putea formula şi o primă ipoteză cu privire la cauza probabilă a producerii incendiului.

UPDATE, ora 16.40

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin au confirmat că incendiul a cuprins o anexă a clădirii, și nu corpul unde erau cazați turiștii. „În jurul orei 13.36, am fost solicitaţi să intervenim în comuna Sasca Montană pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune. Pensiunea respectivă este compusă din 2 corpuri: unul unde se asigură cazarea turiştilor şi unul care conţine un restaurant, bucătărie şi o sala de conferinţă. Incendiul se manifesta la cel de-al doilea corp de clădire, la mansardă – unde se afla sala de conferinţă și la acoperiș”.

12 pompieri au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă. Din fericire, nu au fost persoane rănite, iar flăcările au fost stinse înainte de a cuprinde și alte încăperi sau corpuri de clădire.