(E) Schimb de generații! PNL propune la alegerile locale oameni tineri, oameni noi care vor și pot să modernizeze Caraș-Severinul!

În fiecare an în luna mai ne reamintim că Partidul Național Liberal a fost oficial fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu  au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne. Liberalii au jucat practic rolul principal în procesul de modernizare a României, fiind cei care au creat România Mare și apoi în perioada interbelică au pus bazele  dezvoltării economico-sociale.

După 1989 PNL a fost partidul cel mai consecvent în susținerea democratizării și a libertăților cetățenești, luptând pentru consolidarea  unei economii concurențiale de piață.

Acum, în 2016,  susținem o schimbare de generații, propunem la alegerile din acest an oameni tineri, oameni noi care vor și pot să modernizeze comunităților lor. Acești tineri vor avea parteneri și liberali cu experiență care au dovedit că pot să schimbe în bine viața compatrioților lor.