(E) Preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, s-a convins: Cărăşenii vor da un vot masiv PSD-ului!

Florin Iordache, unul din parlamentarii de elită ai PSD, așa cum l-a descris Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, este sigur de o victorie categorică a social-democraților în Caraș-Severin la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Am certitudinea că şi la Caraş PSD-ul va câştiga substanţial. Spun asta gândindu-mă la valoarea umană a candidaţilor noştri. Din sondaje, din calculele noastre, ţinând cont și de consistenţa programului nostru de guvernare, rezultă că oamenii din Caraș-Severin vor da un vot masiv PSD-ului, că vom obține un scor suficient pentru un senator şi trei deputaţi!”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraș-Severin, deține cifre care îi permit să glumească și chiar să-i ironizeze pe contracandidații liberali. „Credem că sondajele pe care le vedem la televizor se vor reflecta poate chiar mai bine în realitatea politică din Caraş-Severin. Dacă am putut ţine secret primul sondaj de opinie, următorul pe care îl va comanda şeful nostru de campanie, Silviu Hurduzeu, îl vom da publicităţii. Că îl mai aranjăm noi puţin, că mai luăm de la noi şi mai punem la liberali, să stea şi ei mai bine, asta e altceva…”, a afirmat deputatul PSD.

1000x100 casa brutarului

Vești bune a adus din teren, de la întâlnirile cu electoratul, și Ion Spânu, candidat pentru Camera Deputaților din partea PSD. Programul nostru este perceput foarte bine în teritoriu. Starea proastă a drumurilor, locurile de muncă sunt cel mai des invocate, dar apar și alte probleme, cum e cea a lemnelor de foc. S-a dublat prețul la metrul cub și oamenii nu știu de unde să cumpere lemn de foc”, a declarat Spânu.