(E) Ion Tabugan, omul faptelor, a bătut deja judeţul la pas!

De la Valea Pogănişului şi Bârzavei, la Valea Timişului, Almăjului şi Cernei, echipa de campanie a PMP a luat la pas satele şi oraşele, discutând cu fiecare persoană întâlnită şi luând la cunoştinţă de nevoile şi problemele oamenilor!

Deputatul Ion Tabugan şi colegii din PMP se vor întâlni astăzi cu alegătorii din municipiul reşedinţă de judeţ, pentru a le asculta dorinţele şi nevoile, astfel de întâlniri mai având loc şi la Bocşa, Caransebeş şi Băile Herculane.

„Sunt un om al locului, cu rădăcini adânci şi trainice, iar istoria şi tradiţiile zonei îmi sunt dragi! Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor, iar în calitate de deputat ales în Colegiul 3 Caraş-Severin (Băile Herculane, Bozovici, Moldova Nouă) am reuşit crearea a 1.000 de locuri de muncă în oraşul Moldova Nouă, renovarea şi reabilitarea termică a şcolilor din: Lăpuşnicel, Moceriş, Cărbunari, Lăpuşnicu Mare, Plugova, Şopotu Nou sau Ştinăpari”, explică Tabugan.

Toate acestea sunt dovada vie că deputatul rămâne fidel promisiunilor sale şi că „faptele bune se clădesc din experienţă”.

Sănătatea şi educaţia sunt priorităţi ale deputatului Ion Tabugan, iar lista şcolilor renovate de mai sus dovedeşte încă o dată că pentru Tabugan priorităţile nu sunt numai pe hârtie, ci ele se transformă în fapte, devin realizări, căci experienţa sa de politician îi permite să înţeleagă mecanismele cu care funcţionează Parlamentul şi Guvernul şi să identifice cu uşurinţă care sunt uşile la care să bată atunci când are de rezolvat problemele comunităţii.

Dragi cărăşeni, am convingerea că pe 11 decembrie apreciem faptele şi alegem experienţa şi că împreună mişcăm România!”, spune Ioan Tabugan, îndemnând toţi cărăşenii să voteze PMP la alegerile generale din decembrie.