E petrecere la Yaya Club! El Nino te face să vibrezi!

el nino
po 1000x100px (3)

Este întotdeauna o zi bună pentru voie bună, dar mai ales vineri pentru că se lasă cu un party de poveste la Yaya. EL NINO revine la butoane.

Dacă pentru vineri seara, tot ce aveai în plan era să rămâi acasă și să te odihnești, ei bine, uită de asta și alătură-te petrecăreților de la Yaya Club Reșița. Doar dansăm, ne distrăm și nu ne pasă vinerea asta. Va fi mega show!

„Lucky Luchiano” este numele noului album pe care îl va lansa EL NINO, cel mai îndrăgit DJ, pe numele real Alin Emil Ghiţă, rapperul român născut în Craiova și care și-a început cariera la vârsta de 16 ani, într-un studio improvizat, în dormitorul unui prieten pe nume Babacu’. Numele provine de la plăcerea de a crea atmosferă pe scenă.

În 2004 a ieşit primul album al artistului, „Texte de Sub Sud”, iar un an mai târziu a lansat „Torent” şi apoi „Blindat”. Între albumele lansate se mai numără „Un film de Oscar”, „Marele Alb”, „Pe Limba Noastră”, „Onoare înainte de toate” și „Alin Durerea”.

Eleganță, fiță și dj de renume sunt punctele forte care dau culoare celui mai îndrăgit club din Reșița, unde petrecerile se țin lanț pentru că Yaya Club Reșița este deja renumit pentru muzica de cea mai bună calitate și maeștrii de la butoane cei care țin atmosfera încinsă până în zori de zi. Atmosfera  vibrantă, băuturile fine și DJ de top, cum să lipsești de la astfel de party-uri?

1000x100 casa brutarului

„Pentru că până la urmă tot ce avem sunt amintirile, haideți să le facem împreună!”

Smart & Casual este dress codul care se cere pentru seara rezervată DJ-ilor El Nino și Samurai & DJ GAGA.

Entry Fee :
20 lei 21:00-22:00
30 lei 22:00-23:00
40 lei 23:00-05:00

Tot ce trebuie să faci este să dai strigarea printre prieteni, să aduni toată gașca și să rezervați locurile, la numărul de telefon: 0757.101.111.