E nevoie de lockdown! Tot mai multe voci din lumea medicală, dar nu numai cer măsuri drastice!

vasi radulescu
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

E mare vânzoleală pe Facebook, platforma de socializare fiind locul unde se diseminează informația, se lansează și se dezbat idei, se aduc argumente.

Cardiologul Vasi Rădulescu susține că trebuie introdus lockdown în România, pentru că am ajuns într-o situație critică și „dacă o mai lălăim, ne scufundăm de tot. Să pronunțe cineva dintre oficiali, mai repede așa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinați. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Știu sigur că vaccinații nu se vor supăra, pentru că cei mai mulți dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare. La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure. Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, scrie medicul Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. Postarea medicului a devenit virală pe rețelele de socializare, fiind comentată și distribuită de sute de oameni.

Dr. Vasi Rădulescu este medic cardiolog, este autorul a numeroase cărți de educație pentru sănătate în rândul adulților şi copiilor. Medicul este renumit deoarece face de aproape zece ani educație pentru sănătate, explicând pe înțelesul tuturor cum funcționează corpul uman, cum să avem grijă de el, dar şi cum să prevenim majoritatea afecțiunilor.