(E) Magda Lungu: „Promit doar ceea ce știu că pot face! Voi face din Oțelu Roșu un oraș decent, curat, civilizat!”

explo 1000x200

Liberalii propun pentru următorii patru ani la șefia administrației publice din Oțelu Roșu o echipă tânără, cu mulți debutanți pe scena politică, o echipă în fruntea căreia se află Magda Lungu, fostul viceprimar al orașului, acum candidată pentru fotoliul de edil-șef.

Susținută puternic la nivel de județ de copreședinții Marcel Vela și Valeria Schelean, liberala Magda Lungu a demonstrat cu ocazia lansării candidaturii sale pentru Primăria Oțelu Roșu că se bucură de mare încredere și la București, de unde au venit să fie alături de ea într-un moment atât de important doi foști miniștri, Mariana Câmpeanu și Lucia Varga.

Actualmente deputat, fostul ministru al Mediului, Lucia Varga, a expus în fața câtorva sute de oameni principalele calități ale Magdei Lungu, dar și alte motive pentru care votul cetățenilor din Oțelu Roșu la alegerile din 5 iunie ar trebuie să fie pentru candidatul liberal și pentru nimeni altul. „Nu avem o misiune grea, dar nici ușoară. Oamenii și-au pierdut încrederea în politică și partide, cred că toți suntem la fel, că toți suntem hoți. Oare chiar e așa?! E la fel Marcel Vela, care a făcut din acel oraș o perlă, cu primarul actual de la Oțelu Roșu?! Eu spun că nu. E la fel PNL-ul, care a făcut curățenie în partid și pe cei corupți i-a dat deoparte cu PSD-ul care ține în fruntea partidului un condamnat?! Eu nu sunt la fel ca Elena Udrea, ca Ecaterina Andronescu, care a desființat școlile profesionale. Magda este un om serios, nu a trădat PNL-ul! Putea fi viceprimar în continuare, putea să se orienteze ca să-i fie locul cald, dar nu a trădat PNL-ul!”, a evidențiat Lucia Varga.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668504459835580″]

Mariana Câmpeanu, acum senator PNL, fost ministru al Muncii, și-a declarat la rândul ei toată susținerea pentru Magda Lungu: „Magda, prietena noastră, simte nevoia să facă ceva, să se implice. Are tot ce-i trebuie acasă, își poate cumpăra orice geantă sau pantofi dorește, dar ea vrea să lupte pentru o schimbare, pentru această comunitate. O să fie tare ca oțelul! Cum Marcel Vela a schimbat din temelii Caransebeșul, și Magda poate schimba Oțelu Roșu!”

În aplauzele și uralele unei săli arhipline, Magda Lungu a lăsat să se înțeleagă că e sigură de victorie. „Nu am emoții în privința candidaturii mele. Sunt sigură că vom câștiga. E adevărat că nu am fost niciodată un vorbitor excelent, dar pot arăta prin fapte că sunt o persoană care gândește în perspectivă, care înțelege problemele oamenilor și, cel mai important, are soluții pentru ele. Sunt un tânăr care nu vrea să renunțe la viitorul lui, un om onest, care s-a săturat să fie mințit, care nu mai acceptă promisiuni fără acoperire. Orașul acesta are oameni prea deștepți ca să fie amenințați. Nu mai trebuie să acceptăm amenințările. Astfel de oameni trebuie puși la locul lor, departe de funcțiile publice. Ne-am înșelat susținând la un moment dat pe cine nu a trebuit. Am așteptat prea mult ca în Oțelu Roșu să se întâmple binele promis. Sunt dezamăgită, pe mine nu mă mai minte nimeni cu o asfaltare de ultim moment, cu o fântână frumoasă, dar amplasată unde puțini o văd”, le-a spus liberala celor prezenți.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668504409295″]

Magda Lungu a expus și câteva din planurile pe care ea și echipa ei le au pentru viitorul orașului de pe Bistra. „Eu vreau o administrație transparentă, vreau locuri de muncă și am proiecte sigure pentru a aduce tinerii și mamele noastre acasă, lângă familii. Am gândit împreună cu echipa mea proiecte privind reabilitarea instituțiilor publice, a locuințelor,  privind finalizarea asfaltării, canalizarea, alimentarea cu apă, modernizarea spațiilor publice, a spațiilor verzi, dar și proiecte europene. Voi face din Oțelu Roșu un oraș decent, curat, civilizat! Am ales o echipă de oameni capabili, iar majoritatea sunt debutanți în politică. Promit doar ceea ce știu că pot face!”, a mai spus Magda Lungu, candidatul PNL pentru Primăria Oțelu Roșu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668412088026″]

banner 970 x 250