(E) Ion Tabugan, omul faptelor bune

Liderul PMP nu este un om al vorbelor tocmai penru că faptele vorbesc pentru el. Politician influent, Tabugan s-a implicat în rezolvarea mai multor probleme naţionale şi locale care i-au fost aduse la cunoştinţă de cetățeni!

Deputatul Ion Tabugan a avut ca principală grijă a sa crearea de locuri de muncă, pentru ca toate familiile să aibă o pâine pe masă şi un foc care să ardă-n sobă. Dar, pe lângă aceste deziderate primordiale pentru orice politician, sunt şi o sumedenie de probleme locale despre care liderul PMP a luat la cunoştinţă şi care consideră că trebuie să fie rezolvate.

Este vorba despre dezvoltarea şi modernizarea sistemului de sănătate şi învăţământ prin îmbunătăţirea actualelor legi. Cu o soluţie de compromis, almăjenii încă aşteaptă să li se redeschidă complet spitalul din Bozovici, iar la Anina şi Bocşa oamenii mai păstrează încă nostalgia fostelor unităţi spitaliceşti.

Am în vedere şi siguranţa cetăţeanului care, desigur, nu este suficient de bine legiferată, deşi este de extremă importanţă”, spune Ion Tabugan.

O altă problemă importantă a Caraş-Severinului este repararea drumurilor judeţene existente, precum şi identificarea unor rute noi şi construirea de drumuri pe aceste rute, care să faciliteze, printre altele, accesul către zonele turistice. În viziunea deputatului Tabugan este vitală „revitalizarea turismului rural şi a zonelor turistice importante ale judeţului: Semenicul şi Muntele Mic, Valea Cernei, staţiunea bimilenară Herculane, ţinuturile de vis din Cheile Nerei şi Cheile Caraşului, ținutul Morilor de Apă de la Rudăria, Poiana Mărului sau Clisura Dunării, toate adevărate izvoare de bogăţie şi frumos atât pentru localnicii lor, cât şi pentru turişti”, spune deputatul şi liderul PMP Caraș-Severin.