(E) Ioan Popa poate deschide Reşiţa pe 5 iunie

Candidatul PNL la Primăria Reşiţa, Ioan Popa, este un antreprenor de succes care, ajutat de echipa tânără pe care şi-a făcut-o, poate face ca sărăcia şi şomajul să devină istorie pentru Reşiţa.

Absorbţia fondurilor europene şi atragerea de investitori sunt principalele priorităţi ale lui Nelu Tăiţelu, candidatul PNL pentru Primăria Reşiţa. „Reşiţa are un potenţial de accesare a aproximativ 70 de milioane de euro în următorul exerciţiu financiar şi trebuie să facem tot posibilul să absorbim cât mai mult din acest disponibil”. Iar o Reşiţă dezvoltată cu ajutorul fondurilor europene devine atractivă şi pentru antreprenori.

Este, într-adevăr, o diferenţă între munca în privat, ca antreprenor, şi munca la stat, ca primar sau ales local. Şi unul, şi altul riscă. Numai că primarul lucrează cu banul public şi, dacă de greş, vine în faţa alegătorilor, îşi cere scuze şi mai cere un vot. Pentru continuitate… În schimb antreprenorul riscă investind banii proprii. Iar dacă dă greş, rămâne pe drumuri. Tocmai de aceea antreprenorul face tot posibilul să nu dea greş.

„Ca antreprenor înţeleg foarte bine lucrurile astea. Am creat două branduri mari, Monte Banato şi Ponton Casa Baraj. Ambele cu banii mei, ambele cu risc. Puteam să ajung şi eu pe drumuri, dar am ajuns în topul Forbes!”, spune candidatul Ioan Popa, devoalând un atu extrem de important pentru ca reşiţenii, pe 5 iunie, să iasă la vot şi să deschidă Reşiţa, votând Ioan Popa şi candidaţii PNL pentru Consiliul Local Reşiţa.

Programul candidatului este mult mai complex şi bine organizat, aşa că acesta a învăţat de la tinerii din echipa sa să comunice eficient şi a pus totul pe platforma www.deschideresita.ro.

Pe această platformă putem vedea care este strategia lui Nelu Popa, care este echipa sa, ce biografie şi realizări au candidaţii din echipa cu care vrea să câştige şi Consiliul Local. Şi tot aici puteţi afla lucruri care poate v-au scăpat despre Nelu Popa, despre Reşiţa şi despre un viitor mai sigur.

Cifre, date statistice, principii şi prezentări, toate legate de candidatul la Primăria Reşiţa Nelu Popa şi de echipa sa se regăsesc pe www.deschideresita.ro.

„Vreau să fac Reşiţa atractivă tinerilor, vreau ca cei doi copii ai mei să nu plece din Reşiţa odată cu avansarea în vârstă. Şi cred că în opt ani de zile pot deschide Reşiţa şi pot face oraşul unul atractiv şi pentru tineri, pentru antreprenori şi, mai ales, pentru turişti, pentru că turismul este cheia viitorului acestui oraş”, mai spune Nelu Popa.