(E) Guvernul Ponta sprijină primarii cărășeni!

Liderii social-democrați au susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia au punctat realizările actualului Guvern, condus de Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidențiale din această toamnă.

Prim-vicepreședintele PSD, Mihai Stepanescu, a făcut referire la modul în care au fost împărțite fondurile pentru mediul rural, dar și pentru primăriile din Caraș-Severin. „Victor Ponta e alături de primarii cărășeni, dar și de toți primarii din România. Sumele de bani s-au împărțit echitabil, neținându-se cont de apartenența politică. În plus, gradul de absorbție a fondurilor europene a crescut considerabil, de la 7 la 40 la sută, iar rata de absorbție este mai mare de 6 ori. Desigur, și creșterea economică ar trebui să ne bucure pe toți”, a spus astăzi Mihai Stepanescu, în cadrul conferinței de presă susținute la sediul PSD.

În ce privește modul în care s-a derulat până acum campania electorală, secretarul PSD Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, a spus că există o diferență între modul de abordare al PSD și al PNL, făcând referire la cazul Borduz, acuzat că ar fi agresat un membru social-democrat weekendul trecut.