Campionii Hora şi Zaberca, aur pentru Chebuțiu

Piloţii de la ACM Sport, echipa de viteză în coastă ce poartă numele lui Adrian Chebuţiu, au dominat şi anul acesta campionatul naţional.

Cu titlul de campion naţional absolut asigurat înainte de ultima etapă, Lucien Hora a ţinut neapărat să treacă primul şi finişul ediţiei 2014, în coasta de la Râşnov. Traseul a fost ud pe alocuri, ceea ce face ca monopostul reşiţeanului să nu se simtă prea bine la peste 200 km/h, însă Hora e mult prea experimentat pentru a greși. „Mi-am dorit foarte mult această victorie mai ales pentru că traseul a fost mai ud, mai murdar, iar eu de obicei am probleme în astfel de condiţii. Dar nu am vrut să mă las la H-urile cu mai mulţi cai şi cu mai puţini ani. Râşnovul este o etapă minunată. Aici am obţinut prima mea cupă, în 1996, pilotând un Renault Alpine 5 de 1.4, iar acum, după18 ani, este al 75-lea OPEN pe care îl câştig”, a declarat campionul României pentru autorally.ro. La grupa H, Ovidiu Zaberca a dat din nou lovitura. A câştigat în manieră de mare campion, încoronându-se din nou campion al grupei şi vicecampion la general.

Datorită în primul rând rezultatelor de excepţie obţinute de Hora şi Zaberca, Adrian Chebuţiu Management Sport a câştigat titlul naţional pe echipe.

leader board 728 x 90 px

 

Foto: autorally.ro