(E) Călin Popescu Tăriceanu se întâlneşte la Alba Iulia cu delegaţia liberalilor reformatori din Caraş-Severin

banner publicitar

O delegaţie semnificativă ca număr de participanţi a filialei PLR Caraş-Severin – peste 50 de persoane, provenind de la organizaţii din principalele zone ale judeţului, Reşiţa-Bocşa, Caransebeş-Oţelu Roşu, Oraviţa-Moldova Nouă, participă miercuri, 29 octombrie a.c., de la ora 16, la Lancrăm, Alba Iulia, la o întâlnire cu candidatul căruia îi oferă suportul în cursa pentru Cotroceni, ediţia 2014, Călin Popescu Tăriceanu.

Este, după reuniunea de marţi, de la Bacău, cea de-a doua manifestare regională – cea mai mare, însă, după numărul judeţelor participante, 18, cu precădere din jumătatea de vest a României – din seria celor trei menite să marcheze, aplicat şi consecvent, finalul unei campanii electorale derulate de Călin Popescu Tăriceanu sub genericul „România, a şaptea putere a Uniunii Europene!”, unul dintre puţinele, dacă nu chiar singurul program prezidenţial prezentat în confruntarea dintre candidaţii la actualele prezidenţiale, după cum electoratul a putut constata.

La adunarea din oraşul Marii Uniri vor fi prezenţi mai bine de 2000 membri de partid, simpatizanţi, cărora li se va oferi, astfel, un binemeritat prilej de întâlnire şi dialog, directe, cu candidatul prezidenţial pentru care au optat cu toţii şi pe care îl susţin pentru magistratura supremă în stat.

Joi, 30 octombrie, într-o reuniune similară, cea de-a treia de acest gen a candidatului independent la alegerile prezidenţiale 2014, Călin Popescu Tăriceanu, va avea loc şi la Bucureşti, cu şi pentru reprezentanţii PLR şi simpatizanţii din alte 13 judeţe, în principal din zonele de sud şi sud-est ale României.

Comments

  1. hurdi says:

    BRAVO! CP Tariceanu e singurul care are un program! Eram indecis pe cine sa votez, de vorbe-n vant m-am saturat.Macar are ceva palpabil.Mi se pare cel mai demn dintre toti.