E-bike și tracking pe urmele zimbrilor liberi

zimbri

Vrei o experiență de neuitat în județul Caraș-Severin, pe urmele zimbrilor liberi? Vino și tu într-o tabără de tip safari, localizată în inima habitatului zimbrilor!

ROmountainbike şi WeWilder te invită să iei parte la o experiență de neuitat, în mijlocul naturii, alături de zimbrii liberi, din județul Caraș-Severin. Plecare din sat Bătrân, comuna Armeniș. O mini vacanță „all inclusive” cu tracking a zimbrilor liberi, pe ebike și pe jos, alături de ghizi specializați de mountabike și wildlife. Sejurul include cazare într-o tabără tip „safari”, localizată în inima habitatului zimbrilor, la corturi confortabile cu au paturi și lenjerie, dar și bucate pregătite de bucătari locali, ce au grijă de tine până la cel mai mic detaliu.

Tura se adresează celor peste 16 ani, care au o condiție fizică bună și care știu să meargă pe bicicletă. Această experiență este o oportunitate unică de învățare pe viu despre ecosistemele naturale și importanța vieții sălbatice. Este o șansă să iți dai un restart minții obosite, având sunetul păsărilor în fundal și să te energizezi într-o aventură, departe de zumzetul orașului.

Ghizii turistici sunt:

Matei Miculescu – ghid de Wildlife
Matei știe foarte multe despre viața zimbrilor, din moment ce este și ranger în echipa WWF România, de 8 ani. Este fondator al inițiativei WeWilder de a crea o economie verde și a dezvolta ecoturismul în Banatul de munte.

Cătălin Gavrilă – ghid de MTB
Cătălin este un ghid experimentat de MTB și sportiv cu vastă experiență. El este un colaborator veteran în Măgura Zimbrilor, deci cunoaște zona temeinic și a contribuit la crearea traseelor de MTB de aici. Este implicat în fenomenul MTB în Banat prin RoMountainBike.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

bike

Toți cei care aleg să trăiască această experiență vor beneficia de: doi ghizi specializați în trackingul animalelor, conservarea naturii și mountainbike, bicicletă electrică full suspension Cube Stereo și cască de proecție Cube, mesele incluse, băuturi artizanale: ceaiuri culese local, bere craft și cafea de specialitate prăjită în Banat, experiențe gastronomice alături de bucătari locali cu produse de sezon. De asemenea, în ceea ce privește cazarea, aceasta se va face la corturi confortabile de safari, cu paturi și așternuturi incluse și un duș outdoor pe lespezi de piatră.

Costul pachetului este 184 de euro/persoană, iar locurile disponibile sunt de minim 5, maxim 7 persoane. Evenimentul este programat pentru zilele de 14-15 mai, întâlnirea de bun venit fiind stabilită pentru sâmbătă, 14 mai, de la ora 10.00.

Campusul WeWilder (include spațiu de parcare), iar pentru informații puteți scrie la experience@wewilder.com. Organizatorii anunță că 10% din costul experienței ajung într-o pușculiță pentru proiecte de conservare a naturii locale. WeWilder este inițiativa de economie verde a WWF România, în Armeniș.