După Timișoara și Caransebeș, Reșița dă și ea tonul vaccinării-maraton!

Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Instituția Prefectului Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, organizează, în perioada 21 – 23 mai, Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!

Timp de trei zile, începând de vineri, 21 mai, de la ora 8.00, și până duminică – 23 mai, ora 20.00, reșițenii cu vârsta peste 16 ani, dar și cei din alte localități, se vor putea imuniza cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, în cadrul Centrului de vaccinare de la Școala Gimnazială „Mihai Peia”, fosta Generală Nr. 6, situat pe strada Gratz, la numărul 10. Rapelul va fi asigurat în intervalul 11-13 iunie, în aceeași locație.

Întrucât centrul de vaccinare este deschis non-stop, persoanele care nu au reușit să se vaccineze până acum, și își doresc să o facă, se pot prezenta la orice oră, având asupra lor doar buletinul. „Este important de reținut că se pot vaccina și tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, dacă doresc acest lucru. Aceștia vor fi însoțiți de un părinte sau de tutorele legal, în vederea semnării acordului pentru vaccinare”, menționează reprezentanții Primăriei Reșița.

leader board 728 x 90 px

De altfel, aceștia îi îndeamnă pe reșițeni să se alăture în număr cât mai mare acțiunii din week-end, pentru că: „doar împreună vom reuși să oprim pandemia și să ne putem bucura din nou de activitățile care ne-au lipsit în ultimul an”.