După startul dezamăgitor de campionat, ASU Politehnica mai aduce un tânăr jucător

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

ASU Politehnica a dezamăgit, în primele trei etape din Liga a II-a, după ce a pierdut acasă și cu CS Mioveni, și cu Daco-Getica București, club măcinat de probleme și datorii. În aceste condiții, deoarece perioada de transferuri mai e deschisă până la început de septembrie, alb-violeții mai aduc un jucător eligibil U20. Este vorba de Călin Popescu, cel care revine la gruparea timișoreană, din informațiile noastre.

Tânărul a mai fost la ASU Poli, unde a venit vara trecută. Călin Popescu este născut în 2001, ceea ce înseamnă că mai e eligibil U20 și sezonul acesta, și sezonul viitor. Postul său de bază e cel de mijlocaș defensiv, dar poate juca și mijlocaș central ofensiv sau în banda dreaptă. S-a format la FC Brașov, club desființat între timp. Vara trecută a venit la Politehnica, unde nu a prins șansa să joace. În iarnă a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar nici în prima ligă nu a fost foarte utilizat. În aceste condiții, revine la Timișoara, ca împrumut.

untitled design set 970x90 px

În Liga a II-a, doi jucători din cei 11 trebuie să fie U20. Din lot, Cosmin Petruescu îi are ca eligibili pe Călin Jurj, Fabio Trip, Răzvan Pițigoi, Adrian Lazăr, Dragoș Coroiu, dar și jucătorii de la juniori, precum Vlad Bîte, Alex Gașpar sau Denis Radu.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/