După școala gimnazială, la Măgura se reabilitează și Căminul Cultural

La Măgura, comuna Zăvoi, va intra în reparații Căminul Cultural. Primarul comunei, Doru Cîrdei, promite unul dintre cele mai frumoase spații pentru evenimente de pe Valea Bistrei.

Proiectul tehnic, scoas la licitație, a fost câștigat de către o firmă din Timișoara, urmează avizele și luna viitoare se poate scoate la licitație execuția lucrării de reparații, reabilitare, modernizare și dotare, ne spune edilul comunei de pe Valea Bistrei:

Căminul cultural din Măgura a fost inclus într-un proiect mai amplu, ce vizează crearea unui centru cultural în această localitate, prin reabilitarea simultană atât a vechii clădiri a căminului, cât și a clădirii-anexă din vecinătatea acesteia, prin accesarea unei finanțări nerambursabile din fonduri de la Uniunea Europeană.”, ne-a declarat primarul comunei Zăvoi.

Primarul Doru Cîrdei se poate lăuda că a reabilitat și căminul din satul Valea Bistrei și s-au făcut reparații la Căminul din satul Măru. De asemenea, lucrări de reparații s-au efectuat și la școala generală din Măru, unde a fost schimbată tâmplăria, iar școala gimnazială din Măgura a fost refăcută complet.