După Muntele Mic, vine curățenia şi în Poiana Mărului

Membrii Asociației Muntele Mic Extrem se țin de cuvânt și în acest weekend invită voluntarii în Poiana Mărului pentru a punte PUNCT indiferentei. După Muntele Mic, de unde au fost colectați peste 100 de saci de 240 l plini cu deșeuri menajere, ecologiștii se mută la lac!

Locul de întâlnire este Pensiunea Plaiul Nedeii, astăzi, 3 noiembrie, la ora 12, ne-a precizat Ciprian Gaica, președintele Asociației Muntele Mic Extrem.

„Împreună punem # . # indiferenței! vor fi prezenți în Poiană elevi ai Liceului Bănățean Oțelu Roșu, echipa Alliantz Țiriac sucursala Caransebeș, localnici, oameni curați membrii asociației ECO Turism Poiana Mărului. Dezideratul tuturor este comun cu al nostru – stoparea acestui fenomen. Vom “șlefui” coada lacului și vom scoate gunoiul vechi de la intrarea în stațiune, pe partea lacului”, ne-a menționat Gaica.

expresb 1000x100

El a mai adăugat că saci și mănuși vor aduce organizatorii: „Noi le punem la dispoziție sacii, iar voluntarii trebuie doar să aibă spor și dorința minimă de a umple o punga de un leu, cu ce găsesc pe jos și îi vom considera susținători și voluntari în același timp, pentru că acest lucru nu se întâmplă des în țara noastră și trebuie apreciat. Împreuna cu partenerii vă așteptăm în cea de-a doua ediție Fă-ți curat la Lac!”.

Scopul campaniei este protejarea și redescoperirea acestei minunate stațiuni din inima masivului Țarcu, declarată, nu cu o singură ocazie, cea mai ozonată din țară și chiar din Europa, pentru a o readuce la adevărata ei valoare.

1000 x 200 gif