După înfrângerea de la Baia Mare, Timișoara Saracens vrea să își ia revanșa în fața propriilor suporteri

Rugbyștii de la Timișoara Saracens revin pe „Dan Păltinișanu” pentru un meci cu CSA Steaua, iar campioana vrea să-și ia revanșa după meciul pierdut în deplasare la Baia Mare. Deși au mulți accidentați, bănățenii speră să repete evoluția de pe cel mai mare stadion din oraș din urmă cu două săptămâni, când au obținut o victorie cu rușii de la Enisei.

Nu sunt încă refăcuți Căpățînă, Fercu, Rose și Lazăr, dar o parte dintre ei vor lua loc pe bancă. Sosene Anesi spune că, până acum, echipa a pierdut meciuri pe greșeli individuale și e încrezător că sâmbătă nu se va mai întâmpla acest lucru. „Ultima dată când am fost aici a fost meciul cu Enisei, când am avut o prestație bună. Vrem să jucăm din nou pentru fani și să obținem rezultatul pe care îl dorim. Cred că noi suntem pregătiți, tactica e bună, dar am avut probleme cu execuția. Am analizat luni filmarea meciului de la Baia Mare. Trebuie să fim mai concentrați, să jucăm inteligent, să marcăm eseuri în viteză, ceea ce la Baia Mare nu am făcut”, a declarat Sosene Anesi.

După acest joc, bănățenii vor da piept cu rușii de la Enisei, în returul barajului cu Enisei. De aceea, staff-ul se gândește și la o creștere obligatoriu ce se impune în jocul echipei. „Ne concentrăm să câștigăm acest meci și să intrăm cât mai concentrați. Încercăm să ne îmbunătățim jocul, dar vrem și să recuperăm anumiți jucători. Revine pe bancă Taupaki. Sperăm să contăm pe toți jucătorii pentru săptămâna viitoare, avem încredere. Important în acest meci de acasă este să jucăm bine”, a precizat secundul Ulises Gamboa.

Căpitan la acest joc va fi Randall Morrison. „Așteptăm acest meci și treaba mea va fi să-i țin pe băieți uniți. Trebuie să ne concentrăm și totul o să fie bine. Datoria noastră este să producem rugby și să jucăm ceea ce am pregătit. Vrem să jucăm un rugby bun și să arătăm pentru ce ne-am pregătit”, a spus despre meci jucătorul sud-african.

Partida începe sâmbătă, de la ora 12, pe „Dan Păltinișanu”.