După „iarbă” din Spania, în Reşița se consumă mai nou haşiş franțuzesc!

Un tânăr de 19 ani a fost prins în flagrant de jandarmi având asupra sa mai multe bucăţi de haşiş. Foarte relaxat, omul a povestit că a adus drogurile din Franţa, pentru consum propriu.  

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat ieri, la prânz, cu privire la faptul că un tânăr deţine asupra sa un pistol de culoare neagră. „Grupa de intervenţie s-a deplasat în zona Muncitoresc, unde a observat trei tineri care aveau un comportament suspect, motiv pentru care aceştia au fost interceptaţi şi legitimaţi. În urma controlului corporal preventiv asupra numitului D.M., în vârstă de 19 ani, a fost găsit un pistol de plastic, iar în buzunarul hainei a fost găsit un recipient de plastic ce conţinea 11 bucăţi substanţă solidă de culoare maro învelite în staniol. În urma declaraţiei acesta susţine că substanţa solidă este haşiş pe care l-a achiziţionat din Franţa pentru consum propriu”, a precizat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

Tânărul s-a ales cu dosar penal, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de „cumpãrarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fãrã drept”. Actele de sesizare au fost predate lucrătorilor din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, pentru continuarea cercetărilor.