După faptă și răsplată. Polițiștii timișeni au împărțit mii de amenzi șoferilor imprudenți, în primele zile din an

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Oamenii legii au descoperit în trafic o serie de ilegalități comise de șoferi, în primele zile ale anului 2021. Unii șoferi s-au ales cu dosar penal. 

Polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în a doua zi a anului, șoferul unui autoturism care circula cu 135 km/h în Cenad. În urma verificărilor, ei au constatat că autoturismul este neînmatriculat și are numere false, astfel că tânărului i-a fost reținut permisul de conducere și i-a fost întocmit dosar penal.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 38 de ani din Peciu Nou, în a treia zi a anului nou, pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcoolemie de 1.01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

În perioada minivacanței dintre ani, aproximativ 900 de polițiști au fost organizați pentru intervenții. Au fost aplicate 1.200 de amenzi în valoare de 400.000 de lei, iar polițiștii au depistat în flagrant 14 infractori (în acțiunile de cercetare) și au reținut 19 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.


Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/