După avioane F16 şi trupe NATO, Armaş îşi face parc de 70 de milioane de euro!

po 1000x100px (3)

Cunoscut drept milionarul de carton care a ruinat perla turismului românesc, Iosif Armaş anunţă investiţii fabuloase în Caraş-Severin.

Cu largul concurs al lui Dan Matei Agathon, ministrul turismului la acea vreme, Iosif Armaş a pus mână pe aproape întreaga staţiune Băile Herculane. Prin contractul de privatizare se obliga să investească bani grei în modernizarea acesteia, însă n-a băgat deloc mâna în buzunar. Ba, dimpotrivă, le-a ţinut deschise atât timp cât au mai primit autorizaţii de funcţionare, apoi le-a amanetat pe la bănci şi chiar la cămătari, după cum se vorbeşte în oraş. Iosif Armaş visează acum la tunuri cel puţin la fel de mari. După ce a anunţat că vrea să instruiască trupele NATO să piloteze avioane de luptă F16 pe aeroportul din Caransebeş, e gata să investească alte zeci de milioane la Obreja.

CITEȘTE ȘIAvioanele lui Iosif Armaş! Aduce F16 și NATO la Caransebeș!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Acesta susţine că are în vedere un proiect de peste 70 de milioane de euro, din fonduri private, care vizează realizarea unui parc fotovoltaic pe raza comunei Obreja. Primarul comunei, Ion Peia, ne-a precizat că, anul trecut, Axente Obrejan, partenerul de afaceri al lui Iosif Armaș, a solicitat un certificat de urbanism pentru demararea unei investiții, însă în prezent certificatul a expirat, astfel că așteaptă o solicitare scrisă din partea celor doi oameni de afaceri pentru a putea introduce proiectul în ședința de Consiliu Local. ,,Orice investiție este binevenită pentru că aduce fonduri importante la bugetul local”, spune primarul Peia.

Armaș ne-a precizat că în prezent a semnat contractul cu Transelectrica, de 450.000 de euro, pentru racordarea la curent, iar lucrările vor demara la 1 decembrie, parcul fotovoltaic întinzându-se pe o suprafață de 120 de hectare de teren.

banner 970 x 250