După 6 decembrie, impostura, demagogia, corupția trebuie să rămână în memoria tuturor ca o tristă amintire

Alianța USR-PLUS a luat naștere ca reacție la partidele care au guvernat 30 de ani. Nu e satelitul nimănui, nu apare o dată la patru ani ca să dispară în neant după alegeri, e partidul cetățenilor, pentru cetățeni, menit să construiască un viitor onest și solid.

„Politica cărăşeană este acaparată de personaje care de-a lungul timpului şi-au putut demonstra bunele intenţii şi au avut posibilitatea de a face din Caraş-Severin un judeţ prosper. Unul dintre personajele care a avut această şansă de-a lungul celor 20 de ani de mandat este eternul politician Ion Mocioalcă. După 5 mandate de deputat, însumând 20 de ani de activitate parlamentară, realizările domnului Mocioalcă sunt inexistente.”, spune Luminița Dolângă.

Judeţul Caraș-Severin este un judeţ care de multă vreme se află în subsolul clasamentelor naţionale, fie că ne referim la calitatea vieții, la venitul mediu pe locuitor, fie că ne referim la numărul locurilor de muncă, la infrastructura rutieră, la lipsa apei curente în școli sau la starea deplorabilă şi la condiţiile inumane în care se află acum unităţile spitaliceşti.

„Este foarte important ca pe 6 decembrie electoratul cărăşean să se mobilizeze şi să-şi ia soarta în propriile mâini, iar impostura, demagogia, corupția să rămână în memoria tuturor ca o tristă amintire. Din postura de candidat al USR-PLUS am nevoie de  încrederea şi susţinerea dumneavoastră, pentru că numai împreună putem construi «un judeţ pentru toţi»!”, a mai spus Luminiţa Dolângă, cea care îi îndeamnă pe alegători să ștampileze poziția 4 de pe buletinul de vot dacă își doresc o #Româniefărăhoție.

(E)