Dunca obligă PNL să-i vândă pe vicepreședinții Consiliului Județean!

Marius Isac și Ovidiu Rădoi, vicepreședinții Consiliului Județean Caraș-Severin
banner publicitar

Lipsa de experiență politică a lui Romeo Dunca și încăpățânarea acestuia de a face doar ceea ce vrea și cum vrea i-au adus pe liberalii cărășeni în situația de a se executa între ei!

E tensiune mare în PNL Caraș-Severin după ce a pierdut majoritatea în Consiliul Județean. A cerut și i s-a dat mână liberă, putere deplină, dar Romeo Dunca a destabilizat partidul prin acțiunile sale. Consilierii județeni PNL au stat mai tot timpul în acest mandat cu capul plecat și rar, foarte rar au îndrăznit să deschidă gura în plen. Au preferat să-și arate dezamăgirea doar pe la colțuri sub pretextul că nu vor să afecteze imaginea partidului. Doi dintre ei n-au mai rezistat și s-au desprins de Romeo Dunca. Și chiar de PNL. S-au alăturat opoziției, care deține acum controlul în Consiliul Județean Caraș-Severin. Romeo Dunca nu-și mai poate impune ideile decât dacă ele sunt agreate și de consilierii PSD, PMP și Pro România și riscă să devină un președinte de paie, ținut în joc de glezne de „gașca” lui Crina, Voina și Bona.

Dar cum politica e arta compromisului și a negocierii, iar mentorul său Nelu Popa a făcut-o la un moment dat, Romeo Dunca a aflat și el de posibilitatea tranzacționării celor doi sau măcar a unuia dintre vicepreședinții Consiliului Județean. Potrivit atât surselor Express de Banat bine informate din PNL, cât și a celor din PSD, scaunele lui Marius Isac și Ovidiu Rădoi le-au fost oferite deja opoziției. La schimb cu susținerea la vot a proiectelor inițiate de Romeo Dunca. Liderii PSD nu par însă deloc încântați de idee, joacă tare, simțind că e loc de mai mult. Liberalii sunt în schimb plini de nervi și asta pentru că președintele Dunca se plimbă cu bicicleta pe Via Transilvanica într-un moment atât de complicat pe care îl traversează PNL Caraș-Severin, moment de care se face aproape exclusiv vinovat.

Astăzi e ședință de Consiliu Județean și se anunță alte surprize pentru Romeo Dunca. Din păcate, nimic bun pentru județ!