Dunca, neputincios în fața drumurilor județene. Asfaltarea nu se face pe… nasturi!

Starea proastă a drumurilor județene a fost readusă în discuție în plenul ședinței de săptămâna trecută a Consiliului Județean Caraș-Severin. Locuitorii din Vrani mai au de așteptat mult și bine până când autoritățile le vor repara drumul.

În cea mai recentă ședință a Consiliului Județean Caraș-Severin, viceprimarul comunei Vrani, Bogdan Rad, s-a adresat președintelui Romeo Dunca, legat de problema DJ 573 A. Acesta a subliniat importanța acestui drum pentru locuitorii zonei, menționând totodată că tronsonul este impracticabil și că oamenii și-au pierdut răbdarea și încrederea că acesta va mai fi reparat.

„Am înțeles din postările dumneavoastră, domnule președinte, și din ceea ce ne-ați comunicat, că acest drum este cuprins într-un program de reparații, însă, din păcate, oamenii nu ne mai cred. Am venit aici pentru a le transmite dumneavoastră ceea ce aveți în plan să faceți cu acest drum, care este impracticabil. Nu știu cine face strategia sau cine a făcut-o înainte, pentru că noi, cei din Valea Carașului, și avem aici și doi consilieri județeni din zonă care cunosc foarte bine situația și care știu că întotdeauna banii au fost împinși spre zona Caransebeș sau spre alte zone. Nu zic că ei nu merită, și ei sunt cetățeni ai județului, dar la fel de bine suntem și noi! De aceea, aș vrea să ne spuneți ce aveți în plan și când, pentru că știți cum este, noi, oamenii politici, ne pierdem rapid credibilitatea și oamenii nu ne mai cred!”, a spus viceprimarul comunei Vrani.

La finalul ședinței, adresându-se presei, Romeo Dunca a explicat că situația drumului adus în discuție de viceprimarul comunei Vrani nu-i este deloc străină, însă a precizat că reparații fără finanțare nu se pot face. „Legat de intervenția domnului viceprimar noi am lucrat acolo, dacă vă uitați pe SEAP o să vedeți exact segmentul de 11 km împărțit în trei, cu trei lucrări care însumează un milion de lei. Bineînțeles că acest milion de lei astăzi nu îl avem, din păcate! Dar facem, așa cum am explicat, vreau să am zece lucrări de reperații și după ce le vom obține am să merg cu ele, de data aceasta cu proiecte cu absolut tot, cu licitații câștigate, lipsindu-ne doar banii, să merg să obțin și eu niște fonduri, pentru că indiferent cât de mult am vrea nu putem să facem pe nasturi!”, a mai adăugat Romeo Dunca.