Dunca n-are viață mai ușoară după plecarea lui Nedelcea în Ministerul Economiei!

Flavius Nedelcea îi lasă locul în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin unui opozant și mai vehement al președintelui Romeo Dunca!

Flavius Nedelcea și Ionuț Popovici îl ridiculizează la fiecare ședință pe șeful județului pentru felul în care acesta înțelege administrația publică și pentru gafele repetate, care îi evidențiază stângăciile. Potrivit deciziei premierului Nicolae Ciucă, publicată ieri în Monitorul Oficial, Nedelcea va pleca din Consiliul Județean în funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Despre Popovici se spune că, la rândul său, va ocupa cât de curând o funcție importantă ce-l va obliga să renunțe la calitatea de consilier județean. Numai că asta nu înseamnă că Romeo Dunca va scăpa de critici și că nu va mai fi pus la punct în plenul CJ. Rămân acolo Gabriela Stuparu și Ioan Crina, iar în locul lui Flavius Nedelcea se pregătește să vină Lucian Ionescu. Fostul angajat al Direcției de Drumuri Județene cu care președintele CJ a avut contre puternice și care îl face praf în mod constant pe rețelele de socializare.

Obligat să plece din instituția subordonată Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionescu îl acuză pe președinte că amestecă afacerile personale cu administrația publică și că a intrat în politică doar pentru a se îmbogăți și mai mult. La rândul său, Dunca l-a indicat pe Ionescu drept unul dintre oamenii care ar fi fost părtași la îngroparea banilor publici în gropile de pe drumurile județene. Cei doi nu se întâlnesc doar în postările de pe Facebook și declarațiile de presă, ci și în sala de judecată. Acum, odată cu venirea lui Lucian Ionescu în sala de plen, cei doi vor avea ocazia să se vadă mai des și să-și trimită unul altuia săgeți otrăvite. Să vedeți de-acum circ!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI: Nedelcea, secretar de stat cu ținte precise: Moldomin, UCMR, TMK sau Arsenal!

banner 970 x 250