Dunca i-a trimis lui Sorin Maxim 20 de drumuri județene și 500 de km de trasee pentru biciclete!

Înainte să-și preia oficial mandatul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și să-și intre în drepturi și obligații, Romeo Dunca a trimis la ADR Vest o listă cu solicitări în vederea realizării de obiective de investiții în exercițiul 2021-2027.

„Pe lângă cele 19 segmente de drumuri județene, se caută formula pentru a fi introdusă și bucata de drum de 10,8 km ce face legătura între Poiana Mărului și Muntele Mic. Faptul că încă nu s-a depus jurământul nu ne-a împiedicat să începem lucrul. Cele 500 km de trasee asfaltate propuse pentru biciclete vor transforma județul Caraș-Severin în raiul celor care vor să cunoască peisajul și frumusețile cărășene la ghidonul bicicletelor simple sau electrice poposind mai apoi în pensiuni cu meniu tradițional și produse bio din gospodăriile localnicilor”, a anunțat Romeo Dunca.

Această urmează să fie învestit astăzi, începând cu ora 11, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în piața centrală a Reșiței, chiar în fața Palatului Administrativ, acolo unde va avea biroul în următorii patru ani.

leader board 728 x 90 px