Curse internaționale de pe Aeroportul Banatul Caransebeș!

Omul de afaceri lugojean Gabriel Olariu nu s-a mulțumit doar cu autorizarea aeroportului din Caransebeș pentru zboruri interne, ci a avansat cu demersurile pentru omologarea zborurilor internaționale!

Pe Aeroportul Banatul Caransebeș, visul lui Olariu prinde aripi tot mai mari, renovarea aerogării fiind un pas important pentru realizarea primelor curse interne regulate de pasageri. În acest sens, se poartă discuții cu o agenție de turism care să preia pasagerii plecați de la Caransebeș de pe aeroporturile bucureștene, să le ofere cazare la hotel și să le asigure petrecerea a două zile în București, pentru cumpărături la mall, pentru afaceri sau evenimente cultural-artistice. Olariu privește însă mult mai departe, iar semnalele sunt pozitive.

„Eu sunt la Caransebeș din 8 august 2019, acționar majoritar cu acte în regulă, și într-un an de zile am reușit deschiderea aeroportului pentru trafic. Este autorizat. Facem acum aerogara să vină și să plece pasageri?! Facem! Mai mult, avem documentația ca să-l deschidem traficului internațional. Au fost deja unii reprezentanți ai comisiei să verifice locațiile și încăperile și avem speranța că până la sfârșitul anului vom putea să operăm și curse externe la Caransebeș.”, a mai spus Gabriel Olariu pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px