Dunca deschide sezonul de schi pe Muntele Mic! Trei nopți cu ninsoare ca-n povești pentru pârtii de nota 10!

Zăpada a căzut târziu și în cantități mici anul acesta chiar și pe munte, astfel că pârtiile de schi nu sunt încă la cel mai înalt nivel, dar iubitorii sporturilor de iarnă au primit o veste bună de la meteorologi: ninge trei nopți la rând!

Omul de afaceri timișorean Romeo Dunca a anunțat în această seară că, de mâine, se poate schia în condiții bune pe Muntele Mic, iar de vineri se va trece al alt nivel, pe pârtiile de sub telescaunul Vâlsanu. „Astăzi am început pregătirea pârtiilor. Sunt bune de schi. Pe o scară de la 1 la 10, cu indulgență, ar fi de nota 7. Peisajul de iarnă, dacă iese și soarele, e de 10! De mâine, de la 10, va funcționa skiliftul Nordica, iar de la 13.00 și terasa Skylounge. De vineri dimineață, dacă nu e ceață, va opera și telescaunul Vâlsanu. Se mai anunță ninsori la noapte, maine și poimâine. Fiecare 10 cm de zăpadă în plus înseamnă înca 1 punct la nota pârtiilor, pe care o dorim cât mai curând 10. De vineri sunt disponibile și busurile pentru transport din parcările WeSki. De asemenea, conform programului anunțat cu ceva timp în urmă, facem și transport de la pensiunile partenere din Poiana Mărului”, a anunțat Dunca. 

În ciuda faptului că astăzi este prima zi de Crăciun, Romeo Dunca și-a amintit de „bunul său prieten”, omul cu care se răfuiește deja de atâta vreme în sălile de judecată, primarul comunei Turnu Ruieni, Mihai Maralescu. „Mâine curățam telescaunul. Mulțumim Primăriei Turnu Ruieni pentru refuzul, încă o dată, la cererea noastră recentă, de a ne elibera acte pentru construirea garajului, deși avem contract, teren și acord de mediu. După sărbători, din nou vom deschide roces. Al 11-lea! Marcăm mâine pârtiile și pregătim utilajele pentru transport în stațiune. Din cauza lipsei implicării autorităților și debandadei pe care o fac ATV-urile închiriate, cât și cele ce fac transport de persoane și marfă, de poimâine oferim transport și noi, așa cum dealtfel am mai făcut-o cu ani în urmă. Evident că, doar cu snowmobile și remorcă sau vehicol de transport cu șenile de cauciuc, pentru a nu distruge pârtiile”, a mai precizat Romeo Dunca.