PLUS nu mai are președinte! De vină e Marian Vasile?!

PLUS Timiș a rămas fără președinte înainte de Crăciun! Cătălin Șipoș și-a dat demisia din funcție. Pe surse, membrii partidului sunt nemulțumiți de primirea lui Marian Vasile, fost membru PNL, în PLUS.

Președintele PLUS Timiș și-a prezentat demisia chiar înainte de Crăciun. Cătălin Șipoș a spus că de vină sunt unele probleme personale. Pe surse, motivul real este primirea controversată a lui Marian Vasile în partid, după ce fostul liberal și-a dat demisia din PNL. USR Timiș a reacționat la momentul înscrierii lui Marian Vasile în partidul partener de alianță, ceea ce a agitat apele în interiorul Alianței USR-PLUS. Experiența de politician a lui Vasile i-a creat ambiții de primar. Useriștii au acuzat la data intrării acestuia în PLUS că refuză să lase alianța să fie folosită drept rampă de lansare pentru traseiști. Surse din PLUS susțin că Marian Vasile aspiră la fotoliul de primar al Timișoarei, chiar dacă USR și-a desemnat deja candidat.

Cu toate că primirea fostului penelist în partid i-a deranjat pe colegii de alianță, Șipoș susținea că Marian Vasile este o opțiune reală pentru electorat. „Pentru mine, în momentul de față, alianța este prioritară. Ceea ce se întâmplă în interior este la fel de important dar trebuie să ne gândim la electorat. Electoratul are nevoie de o alianță funcțională. Nu are rost să ne luptăm intern, trebuie să vedem care este cea mai bună soluție pentru oamenii care vor vota”, a declarat Cătălin Șipoș la momentul intrării lui Marian Vasile în PLUS.

PLUS Timiș va desemna un președinte interimar pentru a își asuma postul lăsat vacant de Cătălin Șipoș.