Dunca are pe listă investiții de un miliard de euro! „Este un manager foarte bun, iar Vela are influență la nivelul Parlamentului și Guvernului!”

dunca rares bogdan marcel vela

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin l-a convins pe europarlamentarul Rareș Bogdan că e pus pe cheltuit bani mulți pentru dezvoltarea județului. Garanțiile financiare vin de la senatorul Vela!

„Sunt optimist că până la finalul celor 4 ani în care voi fi la cârma acestui județ, voi reuși să atrag pentru Caraș-Severin un miliard de euro doar pentru investiții! Mi-ar fi rușine să nu ating acest prag!”, declara, nu cu mult timp în urmă, Romeo Dunca. Europarlamentarul Rareș Bogdan crede în acest obiectiv și i-a promis șefului CJ Caraș-Severin că, la împărțirea banilor, Banatul Montan nu se va alege cu mărunțiș sau chiar cu nimic, așa cum a avut deja grijă Guvernul Cîțu să facă.

„Domnul Dunca care este un manager foarte bun, care va schimba fața acestui județ văduvit din cauza lipsei fondurilor. Sunt convins că Romeo Dunca va face lucruri mărețe aici și cu bani europeni, și cu PNNR, și va face și cu fonduri guvernamentale pentru că, uitați-vă, are un prieten, coleg de partid care are influență la nivelul Parlamentului și la nivelul Guvernului. Vă asigur că nu vor fi mai mulți bani la Brașov sau la Sibiu, Alba sau la Vaslui.”, a declarat Rareș Bogdan pentru expressdebanat.ro.