Plouă cu bani, cu două zile înainte de Congresul PNL!

finantare

Începând de astăzi, primarii cărășeni au la dispoziție 45 de zile pentru a solicita finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pune la dispoziția autorităților locale platforma digitală https://investitii.mdlpa.ro/, creată pentru depunerea cererilor de finanțare pentru proiectele de construcție și modernizare a drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare, finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Prin acest program vor fi alocate cel puțin 140 de milioane de lei pentru fiecare județ, minimum patru milioane pentru fiecare comună și cel puțin șapte milioane de lei pentru fiecare oraș.

De asemenea, pentru fiecare municipiu vor fi alocate minimum 10 milioane de lei și cel puțin 43 de milioane de lei pentru reședințele de județ.

Cererile de finanțare se pot depune în 45 de zile, respectiv până la data de 8 noiembrie 2021, atât electronic, pe platforma pusă la dispoziție de MDLPA, cât și fizic, însă doar cu programare prealabilă în aceeași platformă digitală menționată mai sus.