“Vreau ca orăviţenii să nu mai plece!”

A preluat o primărie  cu destule datorii şi probleme, dar Ursu spune că are soluţii pentru ca locuitorii oraşului Oraviţa să ducă o viaţă mai bună şi să se bucure de urbea în care trăiesc.

Noul edil-şef din Oraviţa vorbeşte mai puţin despre ce nu s-a făcut în anii trecuţi şi preferă să prezinte proiecte şi soluţii concrete pentru dezvoltarea viitoare a oraşului. Infrastructura deficitară, şomajul ridicat, lipsa investitorilor şi a locuinţelor sociale, exodul tinerilor spre occident sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă orăviţenii. Dumitru Ursu a reuşit în afaceri şi are gânduri mari şi din postura de primar. “Am venit să fac ceva pentru oraşul nostru. Sunt foarte mulţi orăviţeni care pleacă departe de casă, de familii, ceea ce nu este normal. Vreau să-i fac pe oameni să rămână alături de familiile lor, de copii şi de părinţi, să fie aici, aproape, să aibă pentru ce rămâne acasă”, spune primarul Ursu.

Lipsa locurilor de muncă este una din problemele care se află pe lista de priorităţi a edilului-şef. Acesta este convins că instabilitatea politică, infrastructura deficitară şi lipsa gazului sunt obstacole importante în calea investitorilor. “Ne ocupăm de identificarea terenurilor ce pot fi puse la dispoziţia investitorilor şi de dotarea acestora cu toate utilităţile. Totodată, lucrăm la un set de facilităţi pentru cei care doresc să investească la Oraviţa. Vom acorda aceste facilităţi în funcţie de numărul locurilor de muncă pe care le vor crea. Nu vă ascund faptul că vom avea un birou de promovare a oraşului, pentru că e nevoie ca lumea să ne cunoască, să ştie ce poate oferi Oraviţa”, a mai spus Ursu.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla proiectele administraţiei locale de la Oraviţa!

Comments

 1. corleone says:

  bravo! ii dorim mult succes noului primar. oravita are multe de oferit. costele, sa nu ne dezamagesti!

 2. maria says:

  am auzit ca sunt datorii mari. sper sa le achite repede si sa poata construi ceva. e neoie de locuri de munca ca nici bisnita nu mai merge si nici pe afara nu se mai castga la fel de bine ca acum cativa ani

 3. petrisor says:

  oravita, orasul in care nu se intampla nimic. am mai iesit si noi in lume cu cativa interlopi de doi lei. a.. era sa uit. respect avocatului drugarin. asa a auzit toata tara de oravita :)) acu pe bune, speram sa faca Ursu mai multe decat a facut goga

 4. Marlboro Light says:

  Vorbe goale,cine il crede o sa ia o mare teapa ! Identifica terenurile pt.propriile afaceri ! Ce draq,nu stiti ca primarul este printre altele si bisnitar de terenuri ?

 5. marlboro says:

  marlboro light ne poti spune cat ai pierdut odata cu doborarea clanului mafiot format din goga si acolitii lui,care sigur si tu faci parte dIn ei?:)) sper ca ursu sa nu se inhaiteze si sa se lase corupt de unii ca…sa nu le dau nume, aaa… era sa uit pdl-ist ce esti de marlboro light (usor) JOS BASE,JOS CORUPTIA! :p :))

 6. SEBY says:

  Ai dreptate Marlboro sper ca primarul sa poata face fatza presiunilor pe care le pun goghistii si frunzistii asupra lui si sa fie acelasi om pe care il cunoastem toti ,

 7. misu says:

  Pai ce sa identifice terenuri pentru investitori, terenurile din jurul orasului au fost demul “identificate” de Goga, Milos, Laza si altii

 8. Dacdoriti ca Ursu sa faca numai lucruri bune,ajutati-l si voi d-lor consilieri locali ,nu zambiti in spateel lui daca face cate ceva mai putin placut ,dar voi doar asta asteptati…..asa cred,ca el sa greseasca !!!!!
  Asa cum nu au crezut multi ,el poate avea intentii bune cu oravitenii,numai ca trebuie rabdare,pt nu se fac lucrurile batand din palme.
  Mai reflectati!!!!

 9. alex says:

  Domnule primar, fa ceva cu drumurile alea ca ii bataie de joc! Toate drumurile sunt sparte si nu se lucreaza. Tot orasul e plin de noroi. Si cum vrei sa stea tineret in Oravita, cand nu ai unde lucra?