Bani pentru drumurile județene

Județul Caraș-Severin a primit 5 milioane de lei. Banii au venit de la Guvernul României și au fost alocați pentru reabilitarea drumurilor județene, dar și pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap din Caraș-Severin.

Președintele Consiliului Județean, Sorin Frnzăverde, a declarat astăzi că locuitorii din Caraș-Severin au primit 5 milioane de lei de la Guvern, însă pe data de 27 decembrie este posibil să aibă loc o nouă rectificare bugetară. „Acești bani vor fi folosiți pentru infrastructură, pentru reabilitarea a trei drumuri județene, dar și pentru plata indemnizațiilor de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului”, a declarat președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde.

Potrivit expunerii de motive, suma va fi utilizată pentru continuarea lucrărilor cuprinse în Programul privind reabilitarea, modernizarea și asfaltarea drumurilor de interes județean. Drumurile vizate sunt cel care leagă Reșița de Grădinari, orașul de pe Bârzava de Văliug, dar și cel care face legătura între Caransebeș și telescaun.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/