Drumurile Aninei capătă straie noi… la anul. Vezi ce străzi se vor asfalta!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Administrația locală din orașul Anina are bani pentru asfaltarea mai multor străzi. Lucrările depind acum de cele de la infrastructura de apă și canal, dar și de vreme.

Cinci străzi vor intra în lucru la Anina, în cel mai scurt timp, dacă toate condițiile necesare vor fi întrunite. Deocamdată s-a primit finanțare pentru ele, iar consilierii locali au stabilit în ultima ședință condițiile care vor sta la baza încheierii acordului de reabilitare a infrastructurii rutiere administrate de Consiliul Local Anina.

În momentul de față avem finanțare pentru cele două străzi Horia și Cloșca, cu intrare din drumul național 58 și ieșire la Puțul II, sensul giratoriu. Suntem puțin incomodați de faptul că avem lucrările de canalizare și de amplasare a conductei de apă, de refulare de la Uzina de apă, pe aceste două străzi, și va trebui să le terminăm prima dată. Nu putem să începem lucrările de infrastructură, de asfaltare, dacă nu avem cele două străzi terminate cu aceste sisteme de apă și canalizare. Această lucrare de infrastructură este finanțată de ADR Vest, pe programul Operațional Regional 2007-2013. Am prins anul acesta o rezervă de bani care nu a fost cheltuită și astfel am putut să depunem proiectul pentru asfaltarea celor două străzi”, a explicat primarul Gheorghe Românu, care a mai precizat că termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2015.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Primăria Anina are și un alt proiect care prevede asfaltarea unor străzi ale orașului, astfel că și pe străzile Vulturilor, Vulpilor și Colonia I se va circula în condiții bune, în curând. „Avem finanțarea, în momentul de față. Nu am putut să ne apucăm direct de aceste străzi pentru că trebuia să terminăm stația de epurare de la ieșirea spre Bozovici, pentru că aceste străzi trebuie conectate la această stație, la conducta de canalizare. Ea este făcută, am terminat-o și vom face și străzile. Bani sunt, anul viitor se vor finaliza și aceste străzi”, a mai spus edilul Aninei.

Investițiile în infrastructură nu se vor opri aici, promite Gheorghe Românu, care spune că sunt și alte străzi din diferite zone ale Aninei care o să capete un aspect nou, mai civilizat.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/