Drumul spre victorie trece prin Lugoj, chiar dacă s-a blocat la Biroul Electoral Central! Candidații USR-PLUS vin cu oferta electorală

Alianța 2020 este prima formațiune politică angajată în lupta pentru europarlamentare care își prezintă oferta electorală la Lugoj. Cei dintâi candidați la alegerile din 26 mai care se prezintă lugojenilor sunt Cristian Ghinea (foto) – deputat din partea USR, fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Cioloș și Alexandru Vărzaru – vicepreședinte USR Timiș, specialist în politică externă și studii de dezvoltare internațională.

Întâlnirea cu candidații Alianței 2020 USR Plus va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 10, la English Pub, situat în Parcul Poștei din Lugoj. Reamintim că Uniunea Salvați România și nou înființatul partid Plus au format împreună Alianța 2020. Alianța electorală a pornit la drum pe data de 2 februarie 2019, cu candidaturi comune la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European.

USR are o filială la Lugoj, condusă de consilierul municipal Liviu Brîndușoni, care este și președintele filialei.

În municipiul de pe Timiș, Alianța 2020 este singura care a instalat un cort pentru strângerea de semnături în sprijinul candidaților propuși. Cortul va fi deschis până la 20 martie. Programul de lucru este zilnic, între orele 11-18, inclusiv sâmbăta și duminica.