Felix Borcean arată cum în BPL al PNL Caransebeș se folosesc unități de măsură diferite

Consilierii locali ar trebui să aibă imunitate în fața unui birou politic pentru votul lor în Consiliul Local, lasă de înțeles primarul Caransebeșului. Felix Borcean spune că el, din postura de președinte al organizației locale a PNL, nu a impus în nicio situație luarea unei decizii comune din partea consilierilor locali liberali.


Edilul Caransebeșului a declarat în cadrul redacției Express de Banat că el a fost într-o situație în care colegii liberali nu au votat proiectele sale și nu a luat nimeni decizia de a exclude din Biroul Politic Local pe vreun consilier. „Acești doi consilieri locali (Pop și Tămășilă) sunt, din perspectiva Biroului Politic Local, la prima abatere. Cred că fapte mai grave s-au petrecut anterior, ei doar au votat o propunere a primarului și au respins o propunere a viceprimarului”, a menționat Felix Borcean.

Edilul a menționat ca fapte mai grave i s-au părut când liberalii au votat împotriva propunerii sale de a schimba organigrama și de a solicita credit pentru investiții.

Primarul Caransebeșului se contrazice într-o mică măsură, dacă ne uităm la o declarație a sa în urma ședinței de Consiliu Local din septembrie 2018, în care colegii consilieri liberali, pe vremea când edilul ocupa fotoliul de președinte PNL Caransebeș, nu l-au susținut la votarea proiectului de hotărâre privind accesarea unui credit pentru investiții. Borcean spunea atunci: „… era elegant pentru partid să votăm toți, era liniște în partid…”

CITEȘTE ȘI: Primarul Felix Borcean dă dreptate PARŢIAL senatorului Marcel Vela! Nu era MOMENTUL pentru un credit-povară!