Drumul din Ocna de Fier arată mai bine ca oricând! „Nu am făcut cârpeli!”

dj ocna de fier

Ceea ce nu a reușit Consiliul Județean face administrația condusă de primarul Petru Panescu. Un tronson din drumul județean care face legătura între Bocșa – Ocna de Fier și Dognecea a fost asfaltat și recepționat de curând.

Primarul comunei Ocna de Fier, Petru Petrișor Panescu, își vede visul împlinit, la mai bine de trei ani de la preluarea în administrare a unei porțiuni de 2,5 kilometri din DJ 586. Dacă până anul trecut pe acest drum se făceau doar plombări și lucrări de întreținere, în octombrie 2021 o firmă din Timișoara s-a apucat serios de treabă și, în jumătate de an, a reușit să finalizeze modernizarea acestui drum, care astăzi arată mai bine ca niciodată.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Nu a văzut comuna noastră covor asfaltic de 60 de ani! Mă bucur că am reușit să finalizăm asfaltarea intravilanului. Din Bocșa până la intrarea în Ocna de Fier drumul este practicabil. Ce-i drept, gropile astupate în toamnă au reapărut după sezonul rece, dar și din cauza traficului greu. Sper ca cei care trebuie să-l repare să o facă cât mai curând. Eu mi-am făcut datoria. Am preluat intravilanul și am avut grijă să arate așa cum trebuie, nu am făcut cârpeli! Am garanție pe el cinci ani. Tot ce nu s-a făcut cum trebuie sau se strică se va repara de constructor, fără discuții!”, a declarat primarul comunei Ocna de Fier, Petru Petrișor Panescu.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/